Vakantiepark de Krim

Vakantiepark de Krim ligt aan het Krimbos en naast de Golfbaan de Texelse. Aan de andere zijde van het park grenst het duinengebied met de sluftervallei aan het park. Het is een bijzonder mooi natuurgebied waar uren gewandeld, gefietst en gerecreëerd kan worden.

Het strand is 1,5 km ver dus op prima fietsafstand, er loopt vanaf het park een fietspad tot aan het strand, aan de andere kant kun je naar het strand met de vuurtoren van Texel, dit is zo’n 2,5 km verderop.

Vakantiepark de Krim is een park met veel faciliteiten voor jong en oud

Aan het begin van het park is een kleine kinderboerderij met daarnaast een manege waar paard en pony gereden kan worden.

Op het Paviljoen, het centrale deel van het park, bevinden zich de receptie, een supermarktje met de hele dag vers gebakken brood, twee restaurants, een ontbijtrestaurant, een snackbar, pizzacorner, fietsverhuur, hondenwasstraat, en speeltuin, een kapsalon met nagelstudio en schoonheidsspecialiste.

In het grote Paviljoengebouw bevinden zich een indoor speelparadijs voor kinderen van 0-12 jaar, een bowlingbaan, soort theater, zitjes om te chillen, restaurant gedeelte, cafe gedeelte Paal 0, terras, en daar buiten op het plein is een gamehal met tafeltennis, airhockey enz en met een glow in the dark midgetgolfbaan en lasergamehal. Buiten bevindt zich een grote speelaccommodatie met trampolines/springkussen, een klimtoren, een panna voetbalveld en een kabelglijbaan.

Sinds de zomer van 2017 is het volledig nieuw gebouwd zwembad geopend met een groot binnendeel met spraypark voor de kleintjes, een bubbelbad, een bubbelbank in het zwembad, 3 glijbanen, een wildwaterbaan, een koffie/snackcorner en ligbedden rondom. Boven bevindt zich een mooie sportruimte met mooie nieuwe fitness/cardio-apparatuur.
Het buitenbad is te bereiken via een slurf van binnen of via deuren. Buiten is een grote ligweide met ligbedden en stoeltjes gemaakt rondom het buitenbad met ook hierin een brede bubbelbank en een wildwaterbaan die er buiten langsloopt.

Achter het zwembad is een groot gras/voetbalveld met een klimpark op hoogte met twee verdiepingen waar je je een paar uur kunt vermaken.

Naast het veld bevindt zich een zogeheten spiegeltent waar elke avond diverse animaties voor jong en oud plaatsvinden.

18-holes golfbaan

Naast het Park gelegen ligt de prachtige 18-holes golfbaan, een zeer uitdagende baan met 9-holes Par 3 oefenbaan en een oude en een nieuwe 9-holes baan. De oude 9-holes is zeer uitdagend dwars door de duinen en naast het park gelegen. Negen uitdagende holes voor de beginnende en zeker ook voor de geoefende golfer. De nieuwe 9-holes baan ligt aan de andere kant van het Hanenpad en het Clubhuis. Deze 9-holes kenmerkt zich door sterke duinpartijen, zware rough, hoogteverschillen en uitdagend gelegen greens met zeer mooi aangelegde bunkers en waterpartijen. Op deze negen die sinds 2015 in gebruik genomen is, komt u diverse vogels, schapen, andere dieren en flora tegen. Een moeilijk te bespelen baan waar u de nodige ballen kunt kwijtraken!

De Golfbaan beschikt over een zeer gezellig en gemoedelijk clubhuis waar je een heerlijke koffie met gebak, lunch of avondeten kunt nuttigen, zelfs voor de niet golfer is het Hanenhuus zeer toegankelijk.

Bekijk hier de beschikbaarheid van onze luxe bungalow en reserveer direct.